Ocjena, opis i ocjene proizvođača, poljoprivredne tvrtke "Land O'lakes"

Korisničke ocjene
Dostupnost i asortiman
4/5
Sukladnost s raznolikošću
4/5
Klijanje sjemena
3.5/5
Dati povratnu informaciju
Konačna ocjena tvrtke:
3.834 2
zasnovan 3.834 2 ocjene posjetitelja
Ocjena, opis i ocjene proizvođača, poljoprivredne tvrtke

Poljoprivredni proizvodi su u trajnoj potražnji stanovništva. Mnoge tvrtke koriste nove ideje i dostignuća u proizvodnji mlijeka. Popularna poljoprivredna tvrtka Land O'lakes nije iznimka, ona brine o kvaliteti isporučenih proizvoda.

Povijest razvoja tvrtke

Poljoprivredno gospodarstvo prvi put je otvoreno 1921. godine u slikovitoj državi Minnesota. Ove godine 320 farmera okupilo se radi osnivanja poljoprivredne zadruge u Svetom Pavlu.

Godine 1978., agrofirm je bio dio poduzeća za preradu mesa Spencer.

Agrofirm Land O'lakes

U 1999. uprava poljoprivrednog gospodarstva uspjela je steći udio u peradarskoj farmi MoArk, a 2006. godine tvrtka je postala njeno punopravno vlasništvo.

2012. godine tvrtka nabavlja liniju deserta Kozy Shack za zamrzavanje.

Sada ovo najveće poljoprivredno gospodarstvo proizvodi mlijeko i mliječne proizvode i aktivno razvija svoje poljoprivredno poslovanje pod popularnom markom Winfield Solutions. Poljoprivredno gazdinstvo uključuje 3.200 poljoprivrednika, 1.000 udruga poljoprivrednika, što uključuje oko 300.000 poljoprivrednih gospodarstava.

razvoj tvrtke

opseg

Poljoprivredna tvrtka je specijalizirana za dobivanje mlijeka i mliječnih proizvoda. Ukupni kapacitet proizvodnje je 5,9 milijuna tona godišnje. Na tržištu su poznati: linija suhih sireva s niskim udjelom masti, uključujući popularne sorte parmezana i romano, široku paletu mliječnih praha, popularni maslac, začine, lagano kiselo vrhnje.

Osim mljekarske proizvodnje, poljoprivredno gospodarstvo prodaje usjeve, visokokvalitetnu i sigurnu hranu za životinje Purina.

Prvu će proizvesti poljoprivredne tvrtke - Land O'lakes maslac, koji se trenutno proizvodi, zbog čega se ime poljoprivrednog gospodarstva često brka s izvornim nazivom proizvoda. Agrofirm se također bavi razvojem sredstava za zaštitu biljaka od štetočina i pruža usluge za razvoj poljoprivrednog posla. Linija proizvoda uključuje svježa odabrana jaja, kvalitetan margarin, gotovu šlag. Cheddeas linija sirnih praha dizajnirana je za širok krug potrošača.

dobivanje mlijeka

Prednosti

Mnogi novi poljoprivrednici odlučuju surađivati ​​s poljoprivrednom firmom zbog sljedećih prednosti:

 1. 37 godina kontinuiranog istraživanja.
 2. Pouzdan partner u razvoju.
 3. Mogućnost sudjelovanja u bespovratnim sredstvima i primanja potpore zadruge.
 4. Uvođenje moderne opreme.
 5. Proizvodnja mlijeka ne šteti okolišu.
 6. Sigurni proizvodi za životinje.
 7. Isporuka kvalitetnih usjeva putem održivog korištenja okoliša.
 8. Ugodno poslovno okruženje.

suradnja sa poljoprivrednom firmom

Kontrola kvalitete proizvodnje

Agrofirma se neprestano razvija u biotehnološkom segmentu koji se odnosi na povećanje stope proizvodnje mlijeka, kao i proizvodnju stočne hrane. Korporacija provodi pažljivu kontrolu, sortiranje i certificiranje mliječnih proizvoda, čime je postignuto poboljšanje kvalitete sirovina. Pouzdanost ocjenjivačkog sustava osigurava sigurnost proizvoda i profil okusa.

karakteristike okusa

Zasluge i nagrade

2006. godine tvrtka je provela poljoprivredni marketinški projekt u Ukrajini.

Zahvaljujući pruženom sponzorstvu, 45 poljoprivrednih zadruga smanjilo je troškove nabave opreme bez povećanja prosječnih troškova konačnog proizvoda. Za 4 godine rada na pokrenutom projektu, poljoprivrednici su povećali svoj proizvodni kapacitet za 3-4 puta.

Prema poljoprivrednoj proizvodnji i godišnjem prometu, poljoprivredna korporacija Land O'lakes zauzela je 13. mjesto u ocjeni svjetskih kompanija. U 2014. godini postigli su rekordnu prodaju od 266 milijuna dolara.

poljoprivredni marketing

Da bi se proširio u 2017., poljoprivredno gospodarstvo nabavlja proizvodnu bazu Vermont Creamery za proizvodnju sireva na bazi prirodnog kozjeg mlijeka.

Kako bi poboljšali prodaju proizvoda, poljoprivredno gospodarstvo re-brendiralo je korporativne simbole proizvoda, bez promjene izgleda i oblika pakiranja. Poljoprivredno gospodarstvo uspjelo je postići izvanredne rezultate u proizvodnji maslaca, smrznutih poluproizvoda i popularnih prehrambenih proizvoda.

Trenutni obim prodaje nafte povećan je za 9%, što ukazuje na potražnju za proizvodom Land O'Lakes. Proizvodni kapacitet zamrznutih slastica Kozy Shack povećao se za 6%.

proizvodnja ulja

Sva ova dostignuća ukazuju na stabilnost i postupan rast poljoprivrednog gospodarstva. Uprava poljoprivredne tvrtke neprestano proširuje međunarodne odnose, uvodeći moderne proizvode i nove usluge usmjerene na povećanje produktivnosti poljoprivrednih gospodarstava, neprestano proširujući svoj investicijski portfelj i obećavajući podršku početnicima poljoprivrednicima.

produktivnost na farmi

Recenzije o agrofirmi
Glasalo je ukupno ljudi 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Dostupnost i asortiman
  5/5
  Sukladnost s raznolikošću
  4/5
  Klijanje sjemena
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Dostupnost i asortiman
  3/5
  Sukladnost s raznolikošću
  4/5
  Klijanje sjemena
  4/5
  dgsdgdsf
Potreban govori i brzina

Sada gledanje


krastavci

rajčice

Bundeva