Ocjena, opis i ocjene proizvođača agrofirm "Nickerson-Zwaan"

Korisničke ocjene
Dostupnost i asortiman
1/5
Sukladnost s raznolikošću
1/5
Klijanje sjemena
1/5
Dati povratnu informaciju
Konačna ocjena tvrtke:
1 1
zasnovan 1 1 ocjene posjetitelja

Nickerson-Zwaan, nizozemska tvrtka, dugi niz godina je lider na tržištu zasadnih biljaka zbog kvalitete svojih proizvoda. Tisuće vrtlara i farmi uvjerilo se u profesionalnost uzgajivača i kvalitetu sadnog materijala. Sjemenke imaju maksimalan kapacitet klijanja, daju zdrave biljke, žetva je uvijek zadovoljna uz minimalan napor. Često se postavlja pitanje - koja je tajna uspjeha nizozemskih uzgajivača?

Povijest i tradicija tvrtke

U samo nekoliko godina Nickerson-Zwaan će proslaviti stogodišnjicu postojanja, jer je stvoren davne 1925. godine. Tijekom tog vremena došlo je do promjena, ali popularnost i ugled ostaju nepromijenjeni. Unatoč nizozemskom podrijetlu, istraživačke stanice nalaze se na svim kontinentima, što vam omogućava da odredite koje će sorte uzgajati u teškim uvjetima i koje su biljke pogodne za toplu klimu.

Agrofirm Nickerson-Zwaan

U početku je tvrtka bila mala, s osobljem uzgajivača koji su uzgajali sorte samo za nizozemske farme. Tri desetak uzoraka povrća odabrano je za poljoprivrednu izložbu u Americi. Postignuća zaposlenika Nickerson-Zwaan cijenjena su nagradama, sjeme je prodavalo poljoprivrednike iz različitih zemalja u nevjerojatnim količinama.

Rad uzgajivača brzo je cijenjen zbog karakteristika:

zahvaljujući karakteristikama

 • sjemenski materijal izvrsne kvalitete;
 • sličnost do 100%;
 • sorte povrća dobrog ukusa i bez posebnih zahtjeva;
 • rast i plodored biljaka bez dodatnih stimulansa i uporabe gnojiva;
 • redovita pojava novih proizvoda s posebnim kvalitetama;
 • uzgoj hibrida koji se razlikuju u prinosu.

S vremenom je tvrtka počela povećavati svoj osoblje, otvarati nove uzgajačke stanice. Dobra je tradicija Nickerson-Zwaan - svaka se sorta provjerava kakvoćom ne samo na stanicama, već i na farmama koje usko surađuju s tvrtkom. Tek nakon što su poljoprivrednici odobrili izmrznutu usjev, sjemenski materijal kreće u prodaju.

posebni zahtjevi

Uzgojni posao

Značajka uzgajivačkog rada Nickerson Zwaan je uzgoj hibridnih sorti. Povrće je nezahtjevno prema klimatskim uvjetima, sposobno je rasti i uroditi plodom čak i u oštrom Sibiru, razlikuju se u stopi preživljavanja. Preporučuje se uzgoj povrća na otvorenom i u stakleničkim uvjetima.

Rad uzgajivača kombinira snagu genetskog fonda svake biljke, poznavanje klimatskih karakteristika svake regije.Privatni vrtlari i vlasnici velikih farmi specijaliziranih za uzgoj povrtnih kultura odavno su uvjereni da tvrtka djeluje samo u njihovom interesu, pružajući svake godine nove proizvode koji se razlikuju u prinosu i ukusu.

hibridne sorte

Širok raspon proizvoda

Među asortimanom proizvoda koje nudi Nickerson Zwaan, čak i kapriciozan vrtlar može pronaći pravu sortu. Popularne su kulture obitelji kupusa i bundeve. Poljoprivrednici koji uzgajaju proizvode za prodaju u plastenicima često kupuju sadni materijal za takvo povrće i zelenilo:

 • luk na perje;
 • proljetni i zimski luk;
 • rotkvica;
 • različite vrste salata.

Širok izbor

Lubenice su također vrlo popularne - hibridne sorte izdašno daju plodove čak iu regijama s hladnom klimom, prvi prugasti divovi pojavljuju se 3-4 mjeseca nakon sadnje.

Razne sorte mrkve, krastavaca, rajčice također su stekle obožavatelje među vrtlarima i poljoprivrednicima. Usjevi se razlikuju u veličini voća, svestranosti (koriste se u konzerviranju, svježe, obrađuju se).

među vrtlarima

Kontrola kvalitete

Prije predstavljanja novih sorti obožavateljima, uzgajivači tvrtke provode 3-5 faza provjere, što im omogućava da ne sumnjaju u kvalitetu sadnog materijala. Prva ispitivanja obavljaju se na stanicama, nakon čega se povrća testira u regijama, na poljima koja su u vlasništvu tvrtke.

Tek nakon toga, proizvodi postaju dostupni kupcima, svaka nova sorta ima certifikat kvalitete.

Posebnost sadnog materijala koji nudi Nickerson-Zwaan je ta što je pored sortimenta i potvrde karakteristika certifikatima o kvaliteti, klijavost sjemena 100%. Tisuće vrtlara već su se uvjerile u to - sjemeni materijal ne zahtijeva stimulanse i dodatnu obuku. Uzgoj sadnica na prozorskim policama ili u staklenicima, slanje sjemena na otvorene tla završava na isti način - snažni zdravi grmovi, dajući velikodušne plodove.

uzgajivači tvrtke

Nickerson Zwaan tvrtka je koju testiraju uzgajivači povrća širom svijeta. Čak i u najudaljenijim dijelovima svijeta, sjemenski materijal nizozemskih uzgajivača naširoko se koristi za uzgoj povrća, bilo na velikim poljima ili u sitnim mrljama povrća.

pregled od strane uzgajivača

Recenzije o agrofirmi
Glasalo je ukupno ljudi 1 1
 • admin
  Dostupnost i asortiman
  1/5
  Sukladnost s raznolikošću
  1/5
  Klijanje sjemena
  1/5
  ntrcn
Potreban govori i brzina

Sada gledanje


krastavci

rajčice

Bundeva